Welkom in onze praktijk

Mondgezondheid maakt deel uit van de algemene gezondheid. Ons doel is om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Bij onze kennismaking verzamelen wij daarom de noodzakelijke gegevens om uw huidige mondconditie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken. Hiervoor moet de gezondheidsvragenlijst ingevuld worden. Zo kunnen wij zo optimaal mogelijk aan uw verwachtingen voldoen.

Openingstijden

Voor behandeling op maandag t/m donderdag is de praktijk geopend van 8.00 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur. Op vrijdag tot 15.00 uur.

Op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag is de praktijk telefonisch niet bereikbaar. U kunt ons natuurlijk wel mailen.

Bereikbaarheid / toegankelijkheid

De orthodontiepraktijk is telefonisch bereikbaar onder nummer: 0570-616610. Tijdens werktijd wordt u dan geholpen door de receptioniste. Buiten werktijd en in het weekend staat het antwoordapparaat aan voor de avond- of weekenddienst. Het bandje van het antwoordapparaat geeft u informatie over de dienstdoende tandarts en bijbehorende adres en telefoonnummers.

Uw afspraak

Wij behandelen uitsluitend na afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.

Begeleiders 

Voor de rust in de praktijk en de concentratie van de behandelaars mogen er geen begeleiders mee in de behandelkamer. Tijdens de behandeling kunnen de begeleiders plaatsnemen in de wachtkamer. Heeft u als ouder/verzorger toch een vraag? Stelt u deze gerust, bij voorkeur via de mail of overleg met de secretaresse, dan kan zij een afspraak voor u maken. Alleen bij een eerste consult en een vervolgconsult mag er 1 begeleider mee naar binnen.


Medische gegevens

Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, etc.

Privacyregeling en geheimhouding

Patiƫnteninformatie wordt niet aan derden door gestuurd of verteld zonder overleg met de tandarts en met mede weten van de patiƫnt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing). Wanneer u uw dossier opvraagt of wanneer een dossier overgedragen moet worden bijvoorbeeld in verband met verhuizing, dan wordt er een machtigingsformulier voor het overdragen van een dossier ingevuld en ondertekend.

Klanttevredenheid

Wij meten met regelmaat de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend kunt u deze ook melden bij de receptioniste/assistente en/of de tandarts.

Betalingsvoorwaarden

De betaling van behandelingen gaat via een factoring-bedrijf Netpoint. Het telefoonnummer hiervan is: 0416-541509. Verdere informatie over de betalingsvoorwaarden is te verkrijgen bij de balieassistente.

U kunt voor behandelingen boven de 150 euro een begroting krijgen.

Met vriendelijke groet,

Orthodontiepraktijk Deventer