Netpoint

Onze praktijk heeft het verzenden en innen van uw declaraties uitbesteed aan Netpoint Factoring BV. 

Handleiding www.uwdeclaraties.nl

Via onze beveiligde online portal kunt u de status van uw declaraties inzien en downloaden en via iDEAL de openstaande declaraties voldoen. Hieronder laten wij zien welke stappen u kunt volgen om een account aan te maken om vervolgens uw gegevens in te kunnen zien.

Account aanmaken: Ga naar www.uwdeclaraties.nl en klik op inloggen. Boven het email adres kunt u de optie kiezen om een account te registreren. Registreer uw email adres, maak een wachtwoord aan en geef uw mobiele nummer op voor de tweeweg verificatie. Hierna ontvangt u per email een activatielink.


Gegevens inzien: Als u voor het eerst ingelogd bent dient u eerst de patient te koppelen om de gegevens op te halen. Klik op de optie "patient koppelen" en vul vervolgens de gevraagde gegevens in. Deze gegevens kunt u terugvinden op de declaratie.


Nadat u de patient succesvol heeft gekoppeld vind u de declaraties terug onder de optie overzicht. Heeft u nog geen declaratienummer of heeft u vragen neem dan contact op met Netpoint factoring via het webformulier of telefonisch 0416-541509, iedere werkdag van 8:30-17:00 uur.